Zelf een voetbal maken

voetbal bedrukken

Heb je altijd al een voetbal willen hebben met je eigen naam erop? Of heb je altijd al een bedrijfsvoetbal willen hebben met een eigen logo erop voor toernooien en evenementen? Het is mogelijk, je kunt namelijk zelf een voetbal maken! Je kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen met een ontwerp. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag en maken wij een aantal prachtige voetballen voor je.

Zelf een voetbal maken: zo werkt het

Op iedere voetbalclub zijn natuurlijk veel voetballen aanwezig. De ballen worden gebruikt tijdens de training, maar natuurlijk ook tijdens de wedstrijden. Er wordt vaak ook gewerkt met een wedstrijdbal. Het is wel erg leuk als je zelf een voetbal kunt maken. We bedoelen dan geen voetbal van papier en/of knutselwerk, maar een echte kwalitatieve bal.

Zelf een voetbal maken is gemakkelijker dan je denkt, want dat doen wij namelijk graag voor je. Je kunt simpelweg een offerte-aanvraag bij ons indienen. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag. Je ontvangt van ons een digitale impressie en daarmee kun je direct inzien hoe je sportbal eruit komt te zien. Eventueel kun je het design nog een beetje aanpassen als je dat graag wilt. Ben je het er helemaal mee eens? Dan zetten we de order erdoor. Binnen 14 dagen krijg jij dan je eigengemaakte voetballen in huis.

Waarom zelf een voetbal maken?

Zelf een voetbal maken is natuurlijk ontzettend leuk. Je hebt niet alleen een unieke bal, maar je hebt ook nog eens een voetbal van hoge kwaliteit. Dat is ideaal voor thuisgebruik, maar ook ontzettend leuk voor de lokale club. Als je een bedrijf hebt kun je je lokale voetbalclub op die manieren ook sponsoren. Er zijn dus meerdere mogelijkheden. Ook als er een toernooi of evenement voor de deur staat kun je er natuurlijk voor kiezen om een design te maken. Zo zijn er dus meerdere redenen waarom je zelf een voetbal kunt maken!

Zelf een voetbal samenstellen en laten maken

Wil je graag zelf voetbal samenstellen en laten maken? Dan kun je eerst kiezen uit verschillende voetballen. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit verscheidene kleuren. Vervolgens kun je zelf kiezen wat op de bal wilt laten. Je mag zelf een voetbal maken, dus je mag het ook echt zelf uitkiezen! Wil je bijvoorbeeld het clublogo op de bal? Of wil je liever een tekst op de bal? Laat het ons gerust weten.

Custom made design of een eigen design?

Je kunt kiezen voor een custom made design, maar je kunt ook een eigen design aanleveren. Ter inspiratie kunnen we je een aantal voorbeelden laten zien van voetballen die we al eerder hebben gemaakt. Je kunt daar je inspiratie uit halen, maar je kunt natuurlijk ook een eigen design aanleveren. We denken graag met je mee. Als je wilt kun je dus ook eerst contact met ons opnemen voordat je een offerte-aanvraag indient. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor al je vragen.

Kleine oplage mogelijk

Als je wilt kun je ook kiezen voor een kleine oplage. Helaas kun je geen voetballen per stuk laten bedrukken, maar je kunt wel zelf een voetbal maken in kleinere oplages. Als je een offerte-aanvraag indient kun je aangeven hoeveel exemplaren je nodig hebt. Let op: hoe meer voetballen je afneemt, hoe hoger de korting ook is. Het kan dus lonen om wat extra exemplaren te bestellen, zodat je een laag bedrag per voetbal betaalt.

We denken graag met je mee

Zelf een voetbal maken is natuurlijk geen taak die je elke dag weer uitvoert. Gelukkig zijn wij hier wel elke dag mee bezig. We ontwerpen en bedrukken verschillende sportballen: van voetballen tot golfballen en strandballen. Als je nog ergens over twijfelt denken we natuurlijk graag met je mee.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend: je kunt dus zelf aangeven of je wel of niet akkoord gaat. Ben je het eens met onze scherpe prijs? Dan kun je de offerte accepteren. Vervolgens maken we naar wens een digitale impressie. Op die manier kun je alvast live inzien hoe de sportbal eruit komt te zien. Wil je graag nog iets aanpassen? Dan kan dat natuurlijk. Als je daarmee akkoord bent gaan we voor je aan de slag. Je ontvangt de voetballen binnen 14 dagen. Je kunt de voetballen bij je thuis laten bezorgen, maar ook op een andere locatie. Wil je de voetballen bijvoorbeeld bij de sportclub laten afleveren? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Ontvang een digitale impressie

Een digitale impressie ontvangen is niet alleen leuk, maar ook erg handig. Als je zelf een voetbal wilt maken kun je dus live zien hoe de sportbal eruit komt te zien. Eventueel kun je daardoor ook nog aanpassingen doorvoeren met als voordeel dat je altijd een voetbal ontvangt die helemaal bij je past.

Zelf een voetbal maken? Kies voor sportballenbedrukken.nl!

Zelf een voetbal maken is ontzettend leuk! Het is uniek en niet eens duur! Sportballenbedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en we hebben veel ervaring in het bedrukken van sportballen. Lees over onze voordelen:

  • Goede bedrukking tegen scherpe prijzen;
  • Een totaalservice met advies op maat;
  • Voetballen zijn van hoge kwaliteit;
  • Snelle levering;
  • Zakelijke klanten kunnen naar wens ook achteraf betalen.

Heb je nog vragen?

Wil je graag zelf een voetbal maken, maar heb je nog enkele vragen? Uiteraard helpen we je graag verder. Je kunt ons per mail bereiken via het contactformulier, via info@brandmore.nl of je kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen graag van je.

Bekijk ook onze andere sportballen

Zelf een voetbal maken is leuk, maar wist je dat je via onze website ook verscheidene andere sportballen kunt laten bedrukken? Zo kun je bij ons ook terecht voor onder andere volleyballen, golfballen, strandballen, basketballen en meer.

Zelf een voetbal maken
Schuiven naar boven