Afscheidscadeau voor werknemer: geef een sportbal cadeau!

afscheidscadeau werknemer

Als werkgever zie je altijd medewerkers komen en gaan. Het is een constant proces waar je nu eenmaal mee te maken krijgt. Soms willen medewerkers op zoek naar een nieuwe uitdaging en soms gaan medewerkers simpelweg ook met pensioen. Het is dan natuurlijk wel zo leuk als je een afscheidscadeau voor je werknemer hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde sportbal cadeau geven!

Waardering voor werknemers

Waardering voor werknemers levert productievere en betrokken werknemers op. Men is minder vaak ziek en men zorgt voor meer tevreden klanten. Dat levert dus veel op voor jouw onderneming. Daarom is het ook altijd belangrijk om je medewerkers zo nu en dan in het zonnetje te zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor medewerkers die weggaan: een afscheidscadeau voor je werknemer is dan wel op zijn plaats.

Onderzoek Gallup

Uit onderzoek van Gallup is gebleken dat waardering voor je medewerkers erg belangrijk is. 50 procent van de werknemers zegt hun baan op als zij een slechte relatie hebben met hun leidinggevende. Men vindt waardering dus erg belangrijk. Als je afscheid neemt van een medewerker mag een afscheidscadeau dan ook niet ontbreken.

Gepersonaliseerd afscheidscadeau voor je werknemer

Het is dus belangrijk om je werknemers met enige regelmaat te verrassen. Ook aan het einde van het tijdperk mag een afscheidscadeau voor je werknemer niet ontbreken. Je kunt in dat geval natuurlijk kiezen voor een gepersonaliseerd cadeau. Weet je bijvoorbeeld wat de favoriete sport van jouw werknemer is? Dan is een bedrukte sportbal natuurlijk wel zo leuk.

Welke sportballen kan ik laten bedrukken?

Wil je graag kiezen voor het ideale afscheidscadeau voor een werknemer? Dan kun je sportballen bedrukken! Dit is een bijzonder origineel cadeau en bovendien zijn de personalisatiemogelijkheden eindeloos.

Voetballen

Voetbal is veruit de meest populaire sport in Nederland. Als afscheidscadeau voor je werknemer is dit ook een ideaal cadeau. Je kunt er bijvoorbeeld de naam van je bedrijf op printen en daarmee heeft je voormalige medewerker altijd een blijvende herinnering aan jouw onderneming.

Golfballen

Is hij of zij iemand die van golven houdt? Dan is dit natuurlijk ook een bijzonder leuk cadeau. Ook golfballen kan je gemakkelijk een eigen design meegeven. Dat maakt het een uniek presentje dat een leuk aandenken is!

Handballen

Als afscheidscadeau voor je werknemer kun je natuurlijk ook een handbal bedrukken. Dit is een bijzonder populaire sport in Nederland en kan ook altijd gespeeld worden. Immers vindt de sport binnenplaats. Ook hiervoor geldt: er zijn talloze personalisatiemogelijkheden en daarmee kun je de sportbal helemaal bedrukken in eigen smaak.

Basketballen

Basketbal is eveneens een populaire sport in Nederland. Is jouw medewerker fan van de sport? Dan kun je deze sportbal natuurlijk ook geven als afscheidscadeau voor je werknemer. Je kunt niet alleen een opdruk erop plaatsen, maar ook heb je keuze uit verscheidene kleuren.

Rugbyballen

Rugby is een typisch Amerikaanse sport die ook steeds populairder wordt in Nederland. Wil je graag een uniek afscheidscadeau aan je werknemer geven? Dan kan dit ook nog weleens een erg leuk cadeau zijn. Ook hiervoor geldt: er zijn talloze kleuren en formaten waar je uit kunt kiezen. Je kunt je eigen bedrukkingen hier eveneens op kwijt.

Plastic ballen

Als je wilt kun je ook plastic ballen bedrukken. Hierbij heb je keuze uit de meest uiteenlopende ballen. In deze verzamelcategorie vind je nog talloze ballen die niet onder de andere categorieën vallen. Zit jouw gewenste bal er nog steeds niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we nog iets anders voor jou betekenen.

Eindeloze mogelijkheden

Je kunt alle sportballen bedrukken met een eigen logo of een andere opdruk. Zo kun je onder andere je eigen kleuren bepalen, maar ook kun je bijvoorbeeld meerdere kleuren op een bal bedrukken. De mogelijkheden zijn daarmee echte eindeloos. Als je hulp wilt bij het design kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Bekijk onze voorbeelden

Artikelen bedrukken: daar zijn wij de hele dag mee bezig. Je kunt daarom ook eerst onze voorbeelden bekijken. We hebben al talloze ballen bedrukt voor de meest uiteenlopende klanten. Ballen bedrukken doen wij bijvoorbeeld onder andere voor FC Groningen. Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze voorbeelden.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Ben je overtuigd en wil je graag een leuk afscheidscadeau voor je werknemer laten ontwerpen? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Helaas bedrukken we niet per stuk, maar wel kan je kiezen voor een lage minimale afnamehoeveelheid. Kies daarom bij voorkeur voor iets wat je ook aan andere medewerkers kunt geven. Een offerte opvragen is natuurlijk altijd vrijblijvend, dus vraag er gerust eentje op.

Waarom kiezen voor Sportballenbedrukken.nl?

Wil je graag het leukste afscheidscadeau voor je werknemer? Dan is een gepersonaliseerd cadeau natuurlijk wel zo leuk. Sportballen bedrukken is dan altijd een goed idee. Kies voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • Bedrijven hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je ontvangt nadien een factuur van ons;
  • Profiteer van een snelle levering binnen 10 werkdagen na de overeenkomst. Levering vindt uiteraard plaats waar jij dat graag wilt;
  • Via ons kun je genieten van een totaalservice. Wij regelen alles van A tot en met Z voor jou;
  • Alle artikelen van hoge kwaliteit en gaan daarmee voor een langere periode mee;
  • Geniet van scherpe prijzen en een lage minimale afnamehoeveelheid. Vraag gerust een offerte op en maak kennis met onze scherpe tarieven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil je graag nog meer weten over onze artikelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt ons rechtstreeks bereiken op het e-mailadres info@brandmore.nl of je kunt ons eveneens telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Eventueel kun je ook bij ons langskomen op kantoor, maar plan dan van tevoren eerst wel een afspraak in. Dat kan uiteraard per mail of per telefonisch contact. We horen graag van je.

Afscheidscadeau voor werknemer: geef een sportbal cadeau!
Schuiven naar boven