Sportieve relatiegeschenken

sportieve relatiegeschenken

Zijn jouw (zakelijke) relaties echte sportfanaten? Dan kun je kiezen voor een van de sportieve relatiegeschenken van Sportballenbedrukken.nl. Zo kun je onder ander kiezen voor bedrukte voetballen, basketballen, golfballen en meer. In dit artikel vertellen we jou daar graag meer over. Alle sportballen zijn van hoge kwaliteit en gaan daarmee ook erg lang mee.

Sportieve relatiegeschenken weggeven is leuk!

Als je graag actief bent vind je sporten natuurlijk niet erg. Jouw relaties vinden sporten misschien ook wel erg leuk. Hierbij kan je natuurlijk sporten in zelfbedrukte sportkleding, maar je kunt ook persoonlijke sportballen laten maken. Je kunt dus sportballen bedrukken en de keuzes daarmee zijn echt eindeloos. In dit artikel vertellen wij jou daar graag meer over. Als jij de favoriete sport kent van jouw (zakelijke) relatie kun je pas echt punten scoren!

Een voetbal bedrukken

Een voetbal bedrukken: dat is natuurlijk de droom van iedere fanatieke voetballer. Zonder twijfel is voetbal de meest populaire sport in ons land. Zowel de dames- als herenteams hebben op hoog niveau verscheidene trofeeën geworden. De Nederlandse teams schoppen het over het algemeen erg ver bij toernooien. Wil je graag een voetbal bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt gemakkelijk zelf een voetbal maken en op het gebied van sportieve relatiegeschenken is dit zeker een leuk idee.

Golfballen

Kies je toch liever voor een kleiner formaatje? Dan kun je natuurlijk ook golfballen bedrukken. Golfen is ook een intensieve sport en het is wel erg leuk als je je maatwerk-golfballen hebt. Deze sportieve relatiegeschenken kun je erg voordelig bij ons afnemen en er geldt een lage minimale afnamehoeveelheid. Uiteraard kan je deze sportieve relatiegeschenken ook laten bedrukken voor de lokale golfclub of voor een toernooi.

Handballen

Handbal is een erg populaire indoorsport en het publiek zit dicht op het veld. Je kunt dus ook handballen bedrukken, want deze vallen immers erg op onder het publiek. Je kunt onder andere de kleuren samenstellen en je kunt er een logo op bedrukken. Daarmee zijn de mogelijkheden dus ook echt eindeloos als het om deze sport gaat.

Volleyballen

Volleybal is eveneens een indoorsport die populair is in Nederland. Je kunt hiervoor ook diverse leuke sportieve relatiegeschenken laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld volleyballen bedrukken voor een scherpe prijs. Je kunt je eigen kleuren samenstellen en je kunt er een logo op printen. Zo gemakkelijk werkt het.

Basketballen

Basketbal is een van de populairste sporten in de Verenigde Staten. Op topniveau zijn er veel bekende basketballers en de zalen zitten hier altijd vol. Ook in Nederland wordt de sport steeds populairder. Wordt er binnenkort een basketbaltoernooi georganiseerd en wil jij de sportieve relatiegeschenken graag aanleveren? Dan kun je een basketballen bedrukken tegen een vlijmscherpe prijs. Hoe meer basketballen je bestelt, hoe hoger je korting is.

Rugbyballen

Rugby is een ruige sport waarbij de spelers elkaar flink tackelen. Er is meer dan voldoende actie en dat maakt de sport ook zo bijzonder. Het trekt dan ook vaak veel toeschouwers en uiteraard kun je deze sportballen ook laten bedrukken bij ons. Ben je benieuwd naar de designmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt onder andere de rugbyballen bedrukken in jouw eigen kleuren met een logo erop. Daarmee zijn er dus meer dan voldoende mogelijkheden en we bespreken dit natuurlijk graag met jou.

Plastic ballen

Je kunt er ook voor kiezen om plastic ballen te laten bedrukken. Hierbij heb je keuze uit talloze verschillende balletjes. Dit is dan ook een verzamelcategorie met allerlei sportballetjes. Dat is onder andere geschikt voor tafeltennis. Als jouw sportballen hier nog niet bij zitten kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij hebben veel connecties in de sportwereld en kunnen daardoor alle sportieve relatiegeschenken bemachtigen en bedrukken voor jou. Samen komen wij altijd tot de juiste levering van de sportartikelen.

Sportieve relatiegeschenken met logo

Je kunt bij ons terecht voor sportieve relatiegeschenken en uiteraard kan je deze bedrukken met jouw eigen logo. Als je een lokaal toernooi wilt sponsoren met jouw onderneming is het natuurlijk wel zo prettig als je je eigen logo op een sportbal kunt bedrukken. Je kunt hierbij niet alleen kiezen voor jouw eigen bedrukkingen, maar ook kun je zelf kiezen voor een aantal kleuren. Wil je graag meerdere logo’s of meerdere kleuren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk onze voorbeelden

Wil je graag leuke sportieve relatiegeschenken weggeven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is dan natuurlijk wel zo prettig als je eerst een aantal voorbeelden kunt zien. In ons portfolio tref je talloze leuke voorbeelden. Zo kan je alvast een indruk krijgen voordat je je offerte-aanvraag indient!

Waarom kiezen voor Sportballenbedrukken.nl?

Sportballenbedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en we hebben daarmee ontzettend veel ervaring in de wereld van bedrukkingen. Kies voor ons en geniet vandaag nog van de volgende voordelen:

  • Bedrijven kunnen achteraf betalen. Je krijgt nadien een factuur;
  • Snelle levering binnen slechts 14 dagen na overeenkomst. Levering vindt plaats waar jij dat graag wilt;
  • Spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden. In dat geval krijgt u uw sportballen dus nog sneller;
  • Profiteer van totaalservice en maatwerk;
  • Onze sportieve relatiegeschenken zijn van hoge kwaliteit en hebben een duurzaam karakter;
  • Scherpe prijzen met een lage minimale afname. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wil je graag nog meer informatie? Of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je natuurlijk graag verder. Je kunt ons rechtstreeks bereiken op het e-mailadres info@brandmore.nl of je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. Eventueel kun je ook bij ons langskomen op kantoor, maar plan dan van tevoren eerst wel een afspraak in. Dat kan uiteraard per mail of per telefonisch contact. We zien het contactmoment graag tegemoet.

Sportieve relatiegeschenken
Schuiven naar boven