Strandbal bedrukken

Strandbal bedrukken
Wil je graag een strandbal laten bedrukken? Op sportballenbedrukken.nl kun je terecht voor de leukste strandballen. Naar wens kun je deze laten bedrukken met je logo en/of teksten! Je hebt keuze uit verschillende type strandballen en verschillende soorten materialen. Uiteraard kun je vrijblijvend een offerte aanvragen en nadien kun je een gratis digitale impressie krijgen. Vraag direct een offerte aan of lees hieronder eerst verder en ontdek de mogelijkheden.

Strandbal met logo?

Gedurende de warme dagen is het natuurlijk leuk om op het strand te zijn. De zon schijnt, de zee is lekker verkoelend en je kunt lekker sporten op het strand. Regelmatig worden er dan ook evenementen en toernooien georganiseerd op het strand. Dan is het natuurlijk leuk om te kiezen voor een bedrukte strandbal. Hier kan een logo op van de organisator, maar ook van een sponsor. Ontdek de mogelijkheden op sportballenbedrukken.nl!

Waarom strandballen bedrukken?

Een strandbal bedrukken is ontzettend leuk, maar kan ook simpelweg effectief zijn als marketingstunt. Het zorgt voor naamsbekendheid en het kan de stempel drukken op een evenement of toernooi. Hieronder volgen enkele redenen waarom je strandballen kunt bedrukken!

Ideaal relatiegeschenk

Staat de zomer voor de deur en wil je graag een uniek relatiegeschenk geven? Dan kun je een strandbal bedrukken en deze weggeven als relatiegeschenk. Je kunt kiezen voor een relatief kleine oplage, maar je kunt ook kiezen voor een grotere oplage met een hoge korting. Hoe meer je afneemt, hoe hoger de korting is. De strandballen kun je weggeven aan verschillende relaties: van klanten tot partners en eigen personeel.

Voor strandevenementen en –toernooien

Staat er een strandevenement of een strandtoernooi op het programma? Dan kun jij met je bedrijf misschien wel de strandballen aanleveren. Een strandbal bedrukken is een ideale marketingstunt. Niet alleen de spelers krijgen de ballen te zien, maar ook het publiek kan de sportballen zien.

Sponsor je lokale club

Speel je bij een sportclub en wil je hen graag sponsoren? Dan kun je ook eventueel een strandbal laten bedrukken voor de club. Wellicht wordt de bal niet op ieder moment van het seizoen gebruikt, maar alleen bij speciale evenementen en/of toernooien. Je kiest dan voor een unieke vorm van sponsoring en je draagt zodoende op een positieve manier bij aan de lokale sportclub!

Eyecatcher op kantoor

Heb je nog een aantal exemplaren over? Dan kun je deze uiteraard nog als eyecatcher op het kantoor plaatsen. Dat is vooral leuk wanneer je een evenement of toernooi hebt gesponsord. Relaties zien een bal liggen en het is een leuk gespreksonderwerp. Wellicht kan dat bepaalde (potentiële) klanten ook weer over de streep trekken voor een volgende aankoop bij jouw onderneming.

Of gewoon om weg te geven!

Je kunt natuurlijk ook simpelweg een strandbal bedrukken om die weg te geven op een verjaardag. Alhoewel we geen strandballen per stuk drukken kun je natuurlijk wel bij ons terecht voor kleine oplages. Kies voor een neutraal design en bewaar een aantal exemplaren voor volgende verjaardagen en feestjes. Zo heb jij altijd een uniek cadeau.

Strandbal bedrukken: zo werkt het leveringsproces

Ben je overtuigd? Je kunt gemakkelijk een strandbal bedrukken via onze website. Het leveringsproces werkt erg eenvoudig. Je dient als eerste een offerte-aanvraag aan. Je weet dan wat de kosten zijn. Als je hiermee akkoord bent kunnen we je een digitale impressie bieden. Als je daar ook mee akkoord gaan we voor je aan de slag. Vervolgens ontvang je de strandballen op de gewenste locatie. Zakelijke klanten kunnen hun factuur eventueel achteraf betalen.

Kleine oplage nodig?

Heb je slechts een kleine oplage nodig? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Helaas drukken wij niet per stuk, maar je kunt wel kiezen voor een kleine oplage. Informeer gerust naar de mogelijkheden en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Custom made strandballen

Als je wilt kun je kiezen voor een aantal standaarddesigns, maar je kunt natuurlijk ook voor een custom made design kiezen. Je bepaalt dan helemaal zelf hoe de sportbal eruit komt te zien. Vraag gerust een offerte aan en informeer naar de mogelijkheden. Je kunt het design eventueel direct meesturen als je die al hebt. Wij kunnen dat eventueel ook voor je ontwerpen.

Vrijblijvende offerte-aanvraag

Ben je overtuigd en wil je graag een strandbal bedrukken? Vraag dan gerust een vrijblijvend een offerte aan. De offerte is ook echt vrijblijvend: je bepaalt zelf of je het aanbod wel of niet accepteert. Naar wens kun je ook een digitale impressie aanvragen. Ben je akkoord met het voorstel? Dan kun je deze digitaal ondertekenen. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Uiteraard ontvang je de strandballen binnen 14 dagen op het adres naar keuze. Je kunt de strandballen bij je thuis laten bezorgen, maar ook bij je bedrijfspand of bij een sportvereniging.

Digitale impressie aanvragen

Als je wilt kun je ook een digitale impressie aanvragen. Aan de hand daarvan kun je alvast inzien hoe de strandbal eruit komt te zien. Eventueel kunnen er dan nog aanpassingen doorgevoerd worden. Ben je helemaal tevreden? Dan starten wij het bedrukkingsproces en kun je deze snel verwachten.

Waarom kiezen voor sportballenbedrukken.nl?

Wil je graag een strandbal laten bedrukken bij sportballenbedrukken.nl? Goede keuze! Als onderdeel van Brandmore Industries hebben wij al jaren ervaring in het vak. Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van de volgende voordelen:
  • Achteraf betalen voor zakelijke klanten;
  • Bedrukte strandballen worden standaard binnen 14 dagen geleverd;
  • Advies op maat én totaalservice van A tot Z;
  • Kwalitatieve bedrukkingen op kwalitatieve strandballen;
  • Scherpe prijzen.

Strandballen bedrukken? Advies op maat mogelijk!

Wil je graag een strandbal laten bedrukken, maar twijfel je nog ergens over? Heb je bijvoorbeeld nog geen design voor handen of weet je nog niet precies wat voor type sportbal je wilt laten bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op. Elke dag printen wij weer sportballen voor verschillende klanten: van volleyballen tot voetballen en strandballen. Daarom adviseren we je natuurlijk ook graag. Wij zijn per mail bereikbaar via het contactformulier, maar je kunt ook ons ook telefonisch bereiken op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92.
Schuiven naar boven