Basketbal bedrukken

Basketbal bedrukken

Zijn er nieuwe basketballen nodig voor op de sportclub? Of staat er een leuk toernooi voor de deur? Je kunt basketballen laten bedrukken met jouw logo en/of bedrijfsnaam. Een basketbal bedrukken brengt meerdere voordelen met zich mee én daarover vertellen we je graag meer op deze pagina. Wil je liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Maak dan gebruik van het offerteformulier en ontvang snel onze prijzenlijst!

Basketbal bedrukken: een eenvoudig bestel- en leveringsproces

Wil je graag een basketbal laten bedrukken? Scoor in het net met een eigen ontworpen basketbal met jouw logo erop! De sport is erg populair in de Verenigde Staten, maar ook in Nederland wordt de sport steeds populairder. Vooral onder heren is de sport populair, maar ook onder de dames begint het enigszins aan te trekken. Een basketbal laten bedrukken is daarmee een uniek idee en een ideale marketingstunt! Het bestel- en leveringsproces werkt ook nog eens erg eenvoudig.

Je kunt simpelweg een offerte-aanvraag bij ons indienen. Hier kun je aangeven hoeveel stuks je nodig hebt en wat je wensen zijn. Vervolgens bieden wij jou de beste prijs. Ga je akkoord met de offerte? Dan bieden we jou graag een digitale impressie én als je daar ook mee akkoord bent gaan we voor jou aan de slag. Binnen 14 dagen heb je de basketballen vervolgens in huis.

Bekijk een digitale impressie

Voordat je de basketballen daadwerkelijk in huis ontvangt kun je eerst een digitale impressie bekijken. Je kunt daarmee live zien hoe de exemplaren eruit komen te zien. Dat heeft als voordeel dat je ook nog aanpassingen kunt doorvoeren. Pas als je helemaal akkoord bent gaan we voor jou aan de slag.

Snelle levering en veel mogelijkheden

Wil je graag een basketbal laten bedrukken? Via ons profiteer je van een snelle levering en diverse mogelijkheden. Je kunt de basketballen dus naar smaak laten ontwerpen én met behulp van de digitale impressie wordt het altijd zoals jij dat graag wilt. Vervolgens geniet je van de snelle levering binnen 14 dagen. Een spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden. Daarvoor kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Kleine oplage nodig?

Heb je slechts een kleine oplage nodig? Helaas drukken wij niet per stuk, maar je kunt wel kiezen voor een kleine oplage. Hoe meer basketballen je afneemt, hoe hoger je korting is. Als je een offerte aanvraagt kun je je wensen doorgeven en wij gaan voor je aan de slag.

Custom made basketbal bedrukken

Wil je graag een custom made basketbal bedrukken? Of wil je graag kiezen voor een standaarddesign met je eigen logo? Je kunt helemaal zelf aangeven wat je graag wilt. Uiteraard helpen we je graag bij je keuze: we adviseren je graag. Je kunt daarom ook eerst contact met ons opnemen voordat je je offerte-aanvraag indient.

Waarom een basketbal bedrukken?

Een basketbal bedrukken is natuurlijk leuk om meerdere redenen. Als er ergens een toernooi wordt georganiseerd is het erg leuk als jij de basketballen kan aanleveren. Ook als relatiegeschenk kan het natuurlijk geschikt zijn.

Toernooien en events

Toernooien en events zijn altijd erg leuk. Er moet echter wel ontzettend veel geregeld worden. Voor de meeste toernooien en events zijn daarom ook sponsors nodig. Wellicht dat jij hier je steentje aan kunt bijdragen met een aantal bedrukte basketballen. Je kunt jouw bedrijfslogo en het logo van de organisator op de basketbal laten bedrukken. Dat is een unieke én effectieve manier van sponsoring.

Sponsordeal

Je kunt natuurlijk ook een sponsordeal aangaan met de lokale sportclub. Het betreft dan niet een eenmalige deal bij een toernooi, maar je tekent dan vaak voor een heel seizoen. Ga in overleg met de lokale club en bekijk wat je voor hen kunt betekenen! Het is natuurlijk prachtig als jouw bedrijfslogo een heel seizoen op de basketballen van de lokale club staan.

Als relatiegeschenk

Je kunt ook een basketbal laten bedrukken om deze weg te geven als relatiegeschenken. Deze kun je niet alleen weggeven aan klanten, maar ook aan medewerkers en partners. Dat is een uniek relatiegeschenk en eens iets totaal anders dan een aantal bedrukte mokken!

Cadeaus

Je kunt de basketballen natuurlijk ook simpelweg weggeven als cadeau. Het hoeft niet vanuit bedrijfsoogpunt weggeven te worden. Is er iemand jarig en wil je graag een uniek cadeau geven? Dan is dit natuurlijk een absolute aanrader.

Voor op kantoor

Je kunt ook altijd een aantal extra exemplaren laten bedrukken. Op die manier kun je nog een basketbal bewaren voor op kantoor. Heb je een prijzenkast op het kantoor staan en wil je graag een aandenken aan een georganiseerd toernooi? Dan hoort deze bedrukte sportbal daar natuurlijk helemaal in thuis.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag een basketbal laten bedrukken? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Bij het offerteformulier kun je aangeven hoeveel exemplaren je nodig hebt. Verder kun je ook direct je wensen doorgeven. Vervolgens bieden we jou een scherpe prijs. Als je hiermee akkoord gaat ontvang je van ons een digitale impressie. Zodra je die goedkeurt gaan we voor jou aan de slag en kun je de basketballen snel bij je thuis verwachten. Uiteraard kun je je sportballen ook laten afleveren op een ander adres.

Waarom kiezen voor sportballenbedrukken.nl?

Sportballenbedrukken.nl is onderdeel van Brandmore Industries en gaat al een flink aantal jaren mee. Wij hebben daarmee jarenlange ervaring in het bedrukken van de meest uiteenlopende artikel. Onze voordelen:

  • Bedrijven kunnen achteraf betalen op factuurbasis;
  • De bedrukte basketballen worden snel geleverd;
  • Totaalservice en advies op maat;
  • Goede kwaliteit en scherp geprijsd;
  • Klantenservice staat voor je klaar.

Basketbal bedrukken: ontvang advies op maat

Wil je graag een basketbal bedrukken, maar heb je nog ergens een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op. Iedere dag bedrukken wij weer sportballen voor verschillende klanten! Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Je kunt mailen naar info@brandmore.nl of je kunt bellen naar het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen uiteraard graag van je.

Schuiven naar boven