Wedstrijdbal

wedstrijdbal

Staat er een sportevenement op het programma en wil jij de wedstrijdbal verzorgen met jouw onderneming? Dan kun je sportballen bedrukken via onze website. Zo kun je onder andere de wedstrijdbal voor een voetbal- of volleybaltoernooi laten bedrukken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees er dan meer over op deze pagina. Wil je liever direct een offerte-aanvraag indienen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je direct verder.

Welke wedstrijdbal kan ik laten bedrukken?

Wil je graag een wedstrijdbal laten bedrukken? Dan zijn er natuurlijk talloze verschillende sportballen waar je uit kunt kiezen. Een populaire sport is natuurlijk voetbal, maar ook kun je bij ons terecht voor talloze andere ballen. Hieronder lees je daar meer over.

Voetballen

Voetbal is zonder twijfel de meest populaire sport in Nederland. De sport is niet alleen populair onder heren, maar ook onder dames. Dat hebben we natuurlijk ook deels te danken aan de Nederlandse successen op hoog niveau. In Nederland worden er op amateurniveau ontzettend veel toernooien georganiseerd. Wil jij de wedstrijdbal leveren met jouw onderneming? Dit is jouw kans: kies voor een bedrukte voetbal! Via onze website kun je exclusieve voetballen bedrukken.

Handballen

Handbal is een populaire sport in Nederland. Zowel dames als heren kiezen voor deze sport. Ook hiervoor geldt dat je de wedstrijdbal kunt verzorgen. Je kunt een bal leveren in je eigen kleuren met een eigen logo erop. Uiteraard kun je ook eindeloos variëren met kleuren. Ontdek de mogelijkheden.

Volleyballen

Volleybal is zowel een indoor als een outdoor sport. Gedurende de wintermaanden speelt men dit lekker binnen, terwijl dit in de zomer juist lekker op het strand gespeeld wordt. In beide seizoenen wordt er lekker gespeeld. Wil jij de wedstrijdbal leveren voor een dergelijk evenement? Vraag dan nu een offerte aan.

Rugbyballen

Rugby wordt mondjesmaat steeds populairder in Nederland. Wil je graag een prachtige rugbybal ontwerpen? Dan kun je uiteraard terecht bij ons. Je kunt ook deze bal laten ontwerpen in verschillende kleuren en met een eigen logo. Daarmee geef je de bal een eigen touch!

Basketballen

Basketbal is in de Verenigde Staten een grote sport, maar ook in Nederland is het populair. Op de middelbare school wordt het vaak gespeeld tijdens de gymuren. Inmiddels zijn er ook steeds meer clubs in Nederland. Wil je graag bedrukte ballen voor de club opleveren? Of wil je zorgen voor de wedstrijdbal met jouw onderneming? Dan kun je een offerte-aanvraag indienen!

Golfballen

Golf is een leuke en ontspannende sport, maar ook dit wordt uiteraard uitgeoefend op hoog niveau. Hiervoor zijn dan ook wedstrijdballen nodig. Wil jij hier graag voor zorgen? Dan kun je een vrijblijvende offerte-aanvraag indienen. Je kunt meer bedrukkingen kwijt op golfballen dan dat je denkt!

Overige ballen

Er zijn natuurlijk ook nog talloze andere ballen waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelfs een custom made wedstrijdbal laten maken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en uiteraard helpen wij jou graag verder met het maken van de beste keuze. Staat jouw sportbal hierboven er niet bij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Wedstrijdbal met of zonder logo

Als je wilt kun je kiezen voor een wedstrijdbal met of zonder logo. Indien je de bal voor de lokale club koopt kan het natuurlijk fijn zijn om het clublogo erop te plaatsen. Sponsor jij met je bedrijf een voetbalclub of een andere club? Dan kan je natuurlijk ook jouw bedrijfslogo erop laten plaatsen. Op die manier kun je immers genieten van naamsbekendheid van jouw onderneming. Laat dit gerust weten als je je offerte-aanvraag indient. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag.

Kies de kleuren die bij jou passen

Als je een wedstrijdbal wilt laten maken kun je natuurlijk zelf je kleuren kiezen. Zo kun je kiezen voor een full colour model, maar je kunt ook meerdere kleuren met elkaar combineren. Zo kun je wel vier verschillende drukkleuren gebruiken als je dat graag wilt. Daarmee wordt het dus ook echt een maatwerkproduct.

Eindeloze mogelijkheden

Een wedstrijdbal is natuurlijk een ontzettend belangrijke bal. Deze moet perfect zijn: helemaal wanneer dit een belangrijke finale is. Gelukkig heb je eindeloze mogelijkheden. Als je een offerte aanvraagt kun je zelf aangeven wat je belangrijk vindt. Samen komen we dan tot het perfecte design. We hanteren ontzettend scherpe tarieven en daarmee zal je nooit teleurgesteld raken.

Ontvang een digitale impressie

Als je een sportbal laat bedrukken via ons kun je een digitale impressie ontvangen. Online kun je het ontwerp dan bekijken. Je ontvangt dus dan geen proefdruk, maar je kunt direct al online inzien hoe het eruit komt te zien. Vervolgens kun je eventuele wijzigingen nog doorgeven. Is alles helemaal naar wens? Dan kunnen we starten met printen. Op die manier krijg jij altijd de sportballen in huis die bij jou passen.

Onze voordelen

Als je een wedstrijdbal wilt bedrukken ben je bij onze website aan het juiste adres. Je hebt keuze uit talloze verschillende wedstrijdballen, maar natuurlijk zijn er nog meer voordelen als je kiest voor ons. Dit zijn onze sterke punten:

  • nl is onderdeel van Brandmore Industries. Je kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bedrukkingen. Inmiddels hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring;
  • Je kunt genieten van een snelle levering. Binnen 14 dagen leveren wij de artikelen bij jou thuis;
  • Profiteer van totaalservice en maatwerk. Jouw wensen staan centraal;
  • Alle sportballen zijn van goede kwaliteit. Daar kan je op rekenen;
  • Uiteraard hanteren wij scherpe en eerlijke tarieven. Vraag gerust een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je overtuigd en wil je graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kan dat natuurlijk! Heb je nog vragen? Dan kan je uiteraard ook eerst nog even contact met ons op opnemen. Op werkdagen zijn wij zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Stuur gerust een mail naar info@brandmore.nl of bel op het nummer +31 (0) 50 – 542 63 92. We horen uiteraard graag van je.

Wedstrijdbal
Schuiven naar boven